Sapphire Alliance and Cheyney Group Design and Development

Description

Cheyney Design and Development is aangesloten bij Sapphire Alliance, een wereldwijde groep van de meest ervaren x-ray inspectie bedrijven die werken samen om de productie van de meest betrouwbare, breed ondersteunde systemen op de markt. Al de alliantie medewerkers zijn betrokken geweest bij vele projecten en hebben in feite geïnstalleerd vele honderden automatische x-ray inspectiesystemen, in veel gevallen binnen een termijn van al meer dan twee decennia.

CDD is in wezen een ontwerper en fabrikant van modules en componenten en is ook bezig met software en firmware ontwikkeling, alsmede in speciale toepassingen ontwikkeling.

Onder de andere leden van Sapphire Alliance zijn de volgende bedrijven met hun vakgebieden:

Frankrijk Scan SA
Dit bedrijf houdt zich bezig met contract Inspection Services, alsmede distribueert en produceert x-ray inspectie apparatuur.

Autopac Systems Pty Ltd
Deze gelieerde onderneming distribueert en produceert end-of-line inspectie apparatuur met behulp van röntgenapparatuur.

Varpe Control de Peso
Dit bedrijf distribueert en produceert x-ray en Checkweighing inspectie apparatuur.

Cassel Messtechnik GmbH
Deze associate-onderneming vervaardigt metaaldetectoren, x-ray inspectie en controleren weegapparatuur.

Sapphire Inspection Systems Ltd
Dit bedrijf produceert en distribueert end-of-line inspectie waaronder x-ray systemen, metaaldetectoren en check-wegers.

Sapphire Technologies LLC
Dit lid-onderneming vervaardigt x-ray inspectie systemen.

TELTEK AB
Dit bedrijf produceert controle wegers voor de voedselverwerkende industrie en distribueert x-ray inspectie en metaaldetectoren.

Al met al, de Sapphire Alliance vormt een formidabele groep die brengt samen ervaren ontwerpers, distributeurs en fabrikanten van x-ray inspectie apparatuur wereldwijd en biedt uitstekende ondersteuning en diensten aan hun klanten.

Men vraagt zich af hoe zo veel bedrijven hetzelfde te doen kan worden gebracht samen onder een alliantie. Het lijkt contra-intuïtief in een wereld die is zo verdeeld en concurrerend. Dit vertelt ons dat er hoop die er zijn, vooral in de bedrijfs-en fabricagegegevens veld.

Verbeteren van het leven zeker nodig het verbeteren van onze manier van werken samen langs dezelfde doelen en idealen voor het algemeen welzijn van alle mensen.

For
Sapphire Alliance and Cheyney Group Design and Development
Type
Technology